Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbarnet 5 år då...

Hans föräldrar är på jobbet.
Jag stökar i köket.
Han spelar sin musik i trädgården.
Så står han i dörren och säger:
-Hallå! Kom ut till mig!
-Men du spelar ju bara din musik
aldrig hörs den musiken jag gillar...
Dörren stängs snabbt! Så öppnas den igen
och han säger: - Hallå! Kom ut till mig nu
allt är klart för dig därute... Kom!

Jag följde med ut.

På en filt har han radat upp hela husets musik-
kassetter. Mitt i allt i hopa står bandspelaren
och vid filten har han satt fram en stol.

-Var så god och välj själv! Sätt dig ner!
Ta en paus! Var med mig nu...
Vi kan spela alla dina låtar du...

















Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-14 08:57



Bookmark and Share


  Rise Little One
Barnbarn är extra bonus man får i livet!
2017-07-15

  Eva Langrath VIP
Fin ögonblicksbild med mycket värme i
2017-07-15

  lodjuret/seglare VIP
Nu skryter du igen. Skönt i alla fall på något vis. Uteliv är visst inne... Nästan rytmiskt.
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt