Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEJT!!!!

Längtan är stor att mötas vi två, hoppas du känner likaså.....

Jag nu din röst fått höra, så jag vill nu hitta på något att göra....

Kanske en promenad på strand, som sätter hjärtat i brand.

Utifrån det.... vi sedan se, vad som kommer ske.

Jag kommer sedan åka hem, frågan är bara till vem?

Blir det dig eller mig, kanske ett glas eller två eller bara hej då.....




Fri vers av Sjison
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-14 11:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
åh, lyckliga du, hoppas allt går bra, det ligger spänning och förväntan i luften. :)
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sjison
Sjison