Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AJAJ - haiku

Tankar slog själen

såren behöver salva

helst mjukgörande




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-07-17 16:50



Bookmark and Share


  M.Eta
Själen, vår mest svårläkta!
2017-07-22

  Rise Little One
Vilken fin haiku om ett intressant ämne!
2017-07-18

    ej medlem längre
Wow! Jättebra!
2017-07-17

  Marianne Räf
Fint ! Du är väldigt bra på haikus!
2017-07-17

    ej medlem längre
Den här är strålande bra! :-) Bokmärkes.
2017-07-17

    ej medlem längre
Kärlek är salvan som helar sårad själ.
2017-07-17

  Marita Ohlquist VIP
En klart lysande stjärna på Haikuns himmel!
2017-07-17

    ej medlem längre
En underbar bomullstuss i ett öppet sår!
2017-07-17

  DavidM VIP
Fin, trösterik dikt.
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP