Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekningen av språkets koraller


var jag en gång
en del av någon slags krets

med outtalade normer
och tydliga beteenden

i ett organiskt vi
där var och en växte

*

eller är jag bara från början
ett oönskat objekt

utanför den tid
som alltid verkar ny

*

jag har nu hamnat bland dem
som skyms av en ansiktslös grimas

ser den allt snävare kartellen
fortsätta stapla språkblock

med en ny grammatik
som rensas med ståltråd och siffror










Fri vers av Coeur de verre
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-08 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre