Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kraftigt redigerat alster från 07


Stjärnriddarna rycker ut

Ursäkta mig
Är det möjligtvis någon här som har sett till stjärnriddarna

Ja, jag såg dem, svarar en kvinna
De tog sina specialbyggda raketer och begav sig ut mot de
yttre planeterna för att ta itu med den onda magikern Kim
Han som visst kan trolla bort det mesta bara genom
att säga Sim-Sala-Bim!
Den som nu har bestämt sig för att erövra hela planeten Jorden
Så nu har alla stjärnriddarna åkt ut för att utmana honom
Ta honom på orden
Så om det är något viktigt som du har att komma med
kan du ju alltid ta kontakt med dem över radion
Komradion står i rummet där borta på ett av de där
avlånga borden
Så varsågod!

Tack
`Pip´
Stjärnriddarna kom in
Det är Schakalen här som kommer med ny information
om den onda och galna magikern Kim
Jag har kommit på hans svaghet
Han är svag för långa och coola rim
Så har ni några sådana på lager som ni kan få ut i etern
så lär han trilla pin

Okej
Stjärnriddarna här
Vi ska se vad vi kan göra
Tack ska du ha Schakalen för den informationen

Här tar det slut
Fin…

Stjärnriddarna rycker ut!

Ken Cassel
14/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-14 18:05



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.theguardian.com/theguardian/1999/feb/11/features11.g22

2017-07-14

    ej medlem längre
Det låter spännande! Fick du inte följa med på äventyret?
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel