Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpt prestige inom sporten

I Östersund besegrade i går Östersunds Fotbollsklubb

som nästan enbart består av köpta svarta spelare,

i Europacupen, det turkiska storlaget Galatasaray med 2-0

Jag tycker det här rimmar lite illa

Nu kan man ju inte tala om "duktiga jämtlänningar/östersundare

Nej man har helt enkelt köpt sig till en prestige åt orten och dess näringsliv




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-07-14 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP