Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig för den jag är

Om du sen inte tycker om mig får du väl säga till
för jag är inte den som tränger mig på
och skapar en dålig atmosfär
En dålig stämning då jag bara känner mig till besvär
För med öppna kort så kanske vi kan få någonting gjort
För jag kan garantera dig att när vi blir till riktiga vänner
så kommer det gå ganska fort för oss att komma överens
Det är i alla fall så som jag känner…

Ta mig för den jag är, så tar jag dig, för den du är!

Ken Cassel
14/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-14 19:46



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Kärleken då den är som bäst!
2017-07-14

    ej medlem längre
Absolut som man skall vara!
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel