Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

Klockan är 0347.
Sommarnatten är ljus och stilla utanför fönstret.
Det rycker svagt i din ena ögonvrå.
Jag kan bara konstatera att jag har blivit en sån där tönt som ligger vaken och ser på någon som sover.




Fri vers av aennil
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-14 20:34



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En så fin dikt som nog alla upplever
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

aennil
aennil