Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytan

Låt inte själen släpa efter
På ytliga glädjelösa fester
Full är du, men inte av glädje
Rädslan finns där städje

Du speglar den polerade ytan
Som du inte kan leva utan
Ditt inre förträngs
och stängs

Våga vara dig själv
Även om du känner att du skälver
Det är ditt liv du väljer
Du är ingen vara man säljer






Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-14 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP