Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd Halvmåne

Som silver ur min hand
I alkemins ära

Två cirkelbågar
ligger sked

Som silver ur min hand
I alkemins ära

Två cirkelbågar
ligger sked
kan bilda
ett rött kors

I alkemins ära
är vi alla föränderliga

© Christer Johansson 2017-07-15




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-15 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP