Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan tid

I en annan tid
ett annat liv
för länge sedan
följer spåren av det som var
minnet av då sköljs bort av natten
dagen vaknar klar
oberörd av drömmar
rösterna tystnar
det är enkelt att gå
vägen väntar ännu




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-15 08:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Framtiden är
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Fint text om sömnens helande verkan!
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP