Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Picaro

Mellan mig och dig
där tändes en låga

Hen vill alltid blåsa ut
men det är bara en odåga

Dansar livets dans tillsammans

Mellan mig och dig
där spirar kärleken

Samtidigt som någon där ute
tvättar sina händer

Picaro

© Christer Johansson 2017-07-15










Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-15 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP