Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans, en annan Karaktär, en annan Historia!

Hans- Han som är den , som är icke- älskaren, som är älskaren och Blandningen mellan de båda, Kaffe, Kaffedrickaren! Bor inte på Gruppboende, är en man som är Jens och Claes, fastän Once upon in a Movie, Bandits, En scen. -Drömmannen borde vara en blandning, av er två, därifrån Coffeman, Teaman, Potpurri. Kanske Hippien i Åseda, numera ensam, en annan gång en man på Topp. Among the Ladies, eller en specifik. Specimen. Numera ensam, drivandes en butik i Åseda, Butiken, som driver mannen till vansinne! Det som borde vara så Lugnt! Och Hans talesätt- Lugnt Vatten! Ungefär, som, det Är Lugnt!




Bunden vers av Mim
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-15 11:20



Bookmark and Share


  objekt3
Gilla Läget

2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim