Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

Är ni klara
För vi måste dra nu innan kriget kommer hem
till vårat eget vardagsrum
Innan fienden knackar på dörren och vi blir till ett
minne blott efter åtskilligt många gevärsskott
Så nu kan vi inte vänta längre om vi vill överleva
det här kriget som inte bådar så gott
Så ta bara med det viktigaste ni har med en lätt packning
Och skynda på nu, för nu måste vi bara gå härifrån
I fjärran kan man höra hur granaterna kommer allt närmre
och närmare med sina dova don till raketernas smatter…

På flykt!

Ken Cassel
15/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-15 12:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är många människor i vår värld som har det just så här...undrar hur man själv skulle reagera om det hände här...?
2017-07-15

    ej medlem längre
Tittar man för mycket på Tv-nyheterna så kan man tro att det blir som du skriver! Riktigt ruskigt!
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel