Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svalors tillfälliga bosättning.


Svalor.

Detta år återigen, har svalorna sitt bo
under min taknock, ungarna börjar nu
testa sin flygförmåga under föräldrars
uppsikt.

Snart är den tiden förbi - kommer
att sakna familjen. De återvänder
till sydliga breddgrader...

År efter år kommer de till sitt bo.

Välkomna tillbaka!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 290 gånger
Publicerad 2017-07-15 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje