Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är...

Lycka är när solen äntligen
lyser en hel dag.
Det har regnat och regnat
och sen har det regnat!
Nu får jag äntligen möjlighet
att måla en hel dag.
Det är så roligt och blir så fint
tänk vad lite färg kan göra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 751 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-15 16:23



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Inspirerande, tack!
2017-07-21

  Lars Hedlin
JA underbart :)
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med den efterlängtade solen och kunna göra det som regnet sätter stopp för!
2017-07-17

  Gunnel Eriksson VIP
Sommarens målning kan vara nog
så vansklig. Härligt med sol.
2017-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla...solljuset betyder mycket...
2017-07-15

    ej medlem längre
Lycka är att känna glädje efter en lång tung tid.
2017-07-15

  Anya VIP
Jaa tänk vad lite färg kan göra. Glad av dina ord.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP