Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackerhet


din fagerhet är helt utom denna jord
det är skir himmelseufori att dig bese

du är i din helhet, divin
en sakralitet av själarnas sky

din behagning, ditt leende
din lyster

inför våra hela ögon
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-07-15 20:05



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
AMEN sa prästen och tog sin kvinna i armkrok och gick hem !
2017-07-17

  Alysse VIP
Underbara ord
om den ljuvligaste
av alla sköna,
allra vackraste
av vackra
Så fint skrivet!
2017-07-16

  Öknens Ros VIP
en divin hyllning till den divina kvinnan.
2017-07-16

    ej medlem längre
Du kan få till det, du - här har du halva inne
2017-07-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som munnen
sjunger så
talar också
<3-at ju...
Du är bra
på att få
till det: DU!
**********


2017-07-15

    ej medlem längre
Riktigt skönt skaldat.
2017-07-15

  Gunnar Hilén VIP
den var väldigt vacker !
2017-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så många vackra ord om denna uppenbarelse...
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP