Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten äger ingen


Jag har ju bara min hjärna
Min horisont
Mitt bagage

Man berör
Den man berör

Fakta eller inte
Kvittar föga

Och i en diskussion om tycke och smak
Har jag en biroll

Konsten äger ingen
Konsten äger ingen








Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-15 22:36



Bookmark and Share


  lilla t
Diggar texten... men konsten kan också äga allt... beror sig på hur långt man vrider tanken...Vad är konst, konst för dig, eller andra? :) skriv på

2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP