Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrklockorna

Lasse,
Lasse är vaken, han stirrar i sitt tak
Han sneglar mot sin rumsdörr
Han känner sig ensam och fel
Lasse är ensam,
Livet rullas upp som en film
Som om allt varit förut och inget är nytt
Kyrkklockorna vaggar Lasse till söms.

Lasse,
Lasse kan inte sova, han vrider sig runt i sängen
kyrkklockan klämtar, inte längre för Lasse

Han sneglar mot dörren, vänder sig om,
Fylls av skam
Lasse är ensam
Livet är inte som en film
Inget är nedskrivet
Utan fyllt av skam

Han önskar sig långt, långt bort
Till Cowboysarnas land.





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-25 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t