Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig!

Snälla ta mig!
Ta mig hårt.
Ta mig mjukt.
Ta mig harmoniskt.
Ta mig djuriskt.
Ta mig på alla sätt du vill.
Ta mig på siden.
Ta mig på sammet.
Ta mig nyktert.
Ta mig full.
Ta mina tankar och ta min själ.
Lämna ingenting kvar.
Ta mig likt en orkan utplånar land.
Ta mig dit jag inte känner sorg.
Ta mig här och nu, jag är för evigt din.




Fri vers (Fri form) av Julia D
Läst 463 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-07-15 23:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Oj,
2017-10-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
As you wish!:)
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Julia D