Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är svartsjuk på kvinnorna


Varför då

Jo, jag skulle själv vilja vara en vacker lady
med en helt underbar kropp

Jaså
Men du kan ju alltid klä ut dig till en transvestit
om du vill gå med i Pride festivalen t ex

Nä, så, fan heller
Skulle aldrig falla mig in
Har för mycket manliga hormoner i mig plus en
allt för hes röst
Nä, så något halvfabrikat till kvinna vägrar jag
att spöka ut mig till
Någon hen
Nä, då får det hellre vara
Så bara för att jag skulle vilja vara en kvinna
betyder det ju inte att jag skulle vilja
klä ut mig till en

Jag är svartsjuk på kvinnorna
Men till ingen nytta, då förstås...

Ken Cassel
16/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-16 05:17



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Ja - på skönheten kan man vara svartsjuk!
2017-07-16

    ej medlem längre
Hahaha...du är rolig du... men jag håller med dig, utspökade halvfabrikat är inget att komma med!
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel