Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en redigerad repris


För kärleken ska vi slåss

Jag vill älska och bli älskad
Känna att jag finns till
Inte vara bortglömd långt ifrån stjärnorna
Det som ingen vill

Jag vill kramas och bli kramad
Känna kärlek av dom som jag älskar och håller av
där hjärtat är rent och sinnena öppna
Ja, jag vill känna värme i allt det som jag gör innan
jag blir allt för gammal och skrynklig
och faller ihop och dör
För vem vill hata när det finns så mycket kärlek
här inom oss
Känslor i ens hjärta som gör att man tål ganska
så mycket smärta på både gott och ont
Så kärleken är någonting som man absolut måste
kämpa för bortom alla gränsers port
Det är stort…

Ken Cassel
16/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-16 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel