Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Left under" gäller...

Katt under bord, smulor föll ner...
Då ett under där ju plötslig sker....
Den såg ju färsk mat!
Annat den får på sitt fat!
Aldrig nå´t "leftovers" för den mer...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2017-07-16 09:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En gång slav på 1400-talet var, sådan som just över driven var, åt väl som smul o överblivet, det som kom en till över drivet, som ved på strand som bar.
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt