Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drive


Det är ögonblicket för initial kontakt
i avgörandet på 17:e

Liksom gener och allsmäktig Gud känner
vår kropps och andes vägar

Anar bollen svaret på en ekvation
med miljoner parametrar

Känner nu hur psykets, viljans, svingens
spretande irrvägar förenas

Längtar redan efter fartens friska andedräkt
på höjd på väg mot molnen

För också om en golfboll dömts att vistas
blott ögonblick i rymden

Lever drömmarna och minnet alltid kvar
från utslaget på 17:e




Fri vers av R.M.Z.
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-05-26 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.