Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tiden...

Läkarkandidat åker ut!
Efter ett klart och direkt beslut!
Han har fuskat ju
de kom på det just nu!
Handstil läsbar, ej så´n setts förut!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-07-16 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt