Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte vara sant...

Har Du hört nå´t skämt idag?
Ett så´nt otroligt skoj hörde jag...
Vad för nå´då, du
berätta för mig nu...
Skatt för alla halveras i ett drag...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-16 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt