Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt bort i ingenstans

Långt bort i ingenstans
Där vill jag bo
Långt bort i ingenstans
Där jag kan känna ro

Där finns ingen prestation
Inget är en manifestation
Långt bort i ingenstans
Kan jag bara vara




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-16 12:02



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Dikten riktigt sjunger ut!
2017-08-22

  BenGust VIP
Gillar skarpt adverb som "ingenstans" eftersom uttrycket kan innefatta så olika meningar.
2017-07-21

  aol
Gillas mycket.
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP