Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker blick

En kärleksfull blick

är en blick

som både kan ge och ta emot

Den kan uttrycka både kärlek och tacksamhet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-16 13:49



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint skrivet och visst är det ofta så! Dock, jag har dessvärre personliga erfarenheter av falskhet och då kvittar om en blick "visar" att den kan ge och ta emot. Handlingar/icke valda handlingar är ibland mer viktiga för hur man tolkar en blick i vissa fall.
2017-07-20

  Ingrid Trolle
Det är med ögonen vi talar.
Så riktigt påpekande
2017-07-18

  Chinor VIP
Fint att läsa och fint att uppleva!
2017-07-17

  soligajag_1 VIP
Ojaa, , blickan kan få dig att smälta som vax!
2017-07-17

    ej medlem längre
Så sant! En blick säger mycket om människan!
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP