Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖR VÅGORNAS EVIGA GÅNG



Det händer jag står på stranden
hör vågornas eviga gång

fram och åter över djupen
en ständigt böljande sång

Tankarna flyr över havet
mot främmande motsatt strand

kanske står någon där och gråter
över livets hårda brand

Vad döljer sig under ytan
vad vilar vid bottenstup

skeppsvraken med krigens offer
fann döden i havets djup


© palett




Bunden vers av Palett
Läst 469 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-16 15:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-08-14

  aol
Så vemodsvackert och så berörande starkt skaldat,
2017-07-24

    ej medlem längre
Under ytan finns mycket. Tycker om
2017-07-21

    ej medlem längre
lite fröding & boye i förening här. bra diktat. gillar.
2017-07-19

  Salvation Pepper
Tiden djup i haven.
2017-07-19

  överlevaren VIP
Speglande ord som når djupet....mycket bra!
2017-07-17

  Kattfot
Väldigt fin dikt med flera bottnar. Vacker och känslosam!
2017-07-16

    ej medlem längre
Mycket vacker dikt om havets sång, men även tragiken med dem som blev kvar därute!
2017-07-16

  Lindha W Gustavsson
Bara så vacker. Att sedan få ihop ett budskap dessutom på rim är inte alla som klarar.
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett