Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan

Ondskan har långa armar

Ondskan har stora öron

Ondskan har ögon på skaft

Ondskan tolkar allt till sin fördel

Ondskan ser inget gott i någon än sig själv

Ondskan är som en krigsherre som vill slå till

innan motståndaren mobiliserat sitt försvar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-16 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP