Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva - dö

För att leva måste jag ta risken att dö




Fri vers av Ananas
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-16 19:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det är farligt att leva - man kan dö" (Magnus Uggla)

Jesus sade, att om inte vetekornet faller i jorden och dör blir det ett ensamt korn.
Johannes Döparen sade om Jesus: "Det är som sig bör att jag förminskas och att Han växer till."



2017-07-20

  Den lilla tänkande
Så är det kanske. Risken finns ju
2017-07-17

    ej medlem längre
Att ständigt dö är att leva
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas