Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än finns de kvar...

Dessa skall man ju
evigt hålla om
och hålla av
och alltid älska
de som hörde och tog till sig
alla orden som inte sades...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-16 20:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TANKEVÄCKANDE
2017-07-21

  Eva Langrath VIP
Tänkvärt
2017-07-19

  Salvation Pepper
Fina och kloka ord!
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt