Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemman

 

 

Ligger en klyva

över marken som ljus

kastar skuggan min

genom skogen

där i mitten

strömmar tystnad

liksom väntar

 

Långt där borta

på andra sidan

letar orden

en mening

kanske viskar 

de en gåta

 

Vems är rösten

vems är tiden

 

kliver skuggan

över ängen

som en lång 

 

Vi står sen stilla

tills den viker

kastar guld

på en grantopp

 

Det är det sista 

 

Sen går jag in

som en kort

stänger dörren

är i drömmen

och 

allt är blått.

 




Fri vers av Kozo
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2017-07-16 21:35



Bookmark and Share


  Grävling
Allt är blått. Som när man öppnar ögonen efter att ha blundat mot solen. Jag tycker om det.
2017-09-30

  J-M
Jag tycker om att läsa den här. Språk och bild. Den bjuder in mig som läsare. In i varsamhet och allvarsam drömfullhet. Mjuk och stark. Fint utförd.
2017-07-25

  i af apa
text o bild i samma klang.
2017-07-17

  Maiah VIP
Så otroligt fint med talande bild
2017-07-17

    ej medlem längre
ett sökljus,
känns långt In +
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo