Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En märklig camping utanför sjukhuset

Måsarna skrek i natten
som voro de medvetna om vad som hänt

I husvagnen var det blickstilla
men inte bäcksvart

Jag kunde snarare känna gryningsljuset
åter igen sakta uppenbara sig där utanför

På den annars så tomma
tysta parkeringen

Mamma grät nog där inne
Morbror också
Mormor kanske skrek värre än måsarna

Själv ligger jag bara här och tänker
Nu är du äntligen fri




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-17 02:02



Bookmark and Share


  Linil VIP
Fint. Förstår texten så väl.
2017-07-18

  Petter Wingren
Stämningsfull, hemlig, märklig, ett minne lämnas till läsaren att tolka utifrån skissade förutsättningar.
2017-07-18

  cilax VIP
fin
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande