Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vänder du solen ryggen?

Varför vänder du solen ryggen
Och stirrar på din egen skugga
Varför känner du bitterhet
När du vet

Du är din egen lyckas smed
Det är ditt val att vara vred
Det är ditt val att stanna kvar
Det är ditt val att känna kval

Du ansvarar för din egen lycka
Även om du tycks tycka
Att den ligger i ödets hand
Och du har nått prövningens rand






Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-17 08:00



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Denna träffade mig
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP