Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av något större





Med kärlek och vänskap

blir man något mer än sig själv


en del av något större




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2017-07-17 10:57



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja annars är man ju bara en liten lus; som Astrid Lindgren så träffande sa.
2017-07-23

  Annie b'larsson VIP
Vad fint. Absolut är det så. Vad ska man ha sig till om man inte kan få finnas för andra också, det skulle bli ensamt. Precis som du skriver, "en del av något större".
2017-07-20

  Magica VIP
Ja såvida det är med Rätt personer. Fin tanke! :)
2017-07-20

  i af apa
så är det!!
2017-07-19

  Eva Helene VIP
Vilka fina och kloka ord att bära med sig, tack Marita!
2017-07-19

  Salvation Pepper
Så rätt så!
2017-07-19

  Maria Marängsviss VIP
Fint! Kärlek är det enda som växer ju mer man slösar med det.
2017-07-18

  StinaJ VIP
Tänkvärda ord att ta till sig.
2017-07-18

  Rise Little One
Wow vilka fina tankar!
2017-07-18

  Janina Kaminska
Visdomsord! Bokmärker
2017-07-18

    Peter Söderqvist
Fint budskap i bara några rader.
2017-07-17

  Feminaz
Oj oj oj känner och tänker jag när jag läser dina skrivna ord. Det kommer så mycket själfullt ur din penna!
2017-07-17

    ej medlem längre
Kloka och sanna ord!
2017-07-17

  överlevaren VIP
En växande process!
2017-07-17

  Maria Sundelin VIP
Helt sant
Kramar
2017-07-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och vackert tänkt! Alla behöver någon.
2017-07-17

  limerick VIP
Återigen vackra och sanna visdomsord om ett klokt förhållningssätt för att försöka undvika ensamhet.

2017-07-17

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt och sant.
Man kan inte leva som på en öde ö.
2017-07-17

  Marianne Räf
Ja, nånn/nåra att dela kärlek å
vänskap med är nog så viktigt !
2017-07-17

  Palett
Som alltid är din fina text fylld av visdom !
2017-07-17

    ej medlem längre
Klokheten talar i dina ord.
2017-07-17

    ej medlem längre
Den här vara så himla bra att jag bara måste bokmärka den!
2017-07-17

    ej medlem längre
Det var det bästa jag läst på länge! :-) Så kärnfullt och fullt av visdom. Tack ska du ha.
2017-07-17

  Niliboy
Ja få inte kärlek å ge kärlek tynar vi!
2017-07-17

  DavidM VIP
Viktiga rader att komma ihåg.
2017-07-17

  Öknens Ros VIP
så sant, kärlek och vänskap betyder så mycket mer.
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP