Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till dig.

När du känner den kalla vinden biter i ditt skinn finns det en varm famn hos mig.
Dina tårar kan jag torka och din sorg vill jag läka.
Din ångest vill jag dämpa, dina maror vill jag jaga bort.
När du vill gömma dig, vill jag ligga vid din sida och visa att jag finns för dig i dina dalar.
När du skär dina armar och blodet droppar mot stenen vill jag tvätta och lägga om dina sår.
Jag vill att du ska veta att jag ser och känner dig djupt i mitt hjärta.

 

För alltid <3




Fri vers av Angel of love
Läst 455 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-07-17 11:02



Bookmark and Share


  TT
Otroligt berörande! Vacker och samtidigt intensiv text!!!
2017-08-25

    ej medlem längre
Så fint skrivet. <3
2017-08-08

  Lars Hedlin
En riktigt underbar text med både känsla och beröring..kram <3
2017-07-21

  Lars Hedlin
En riktigt underbar text med både känsla och beröring..kram <3
2017-07-21

  Maria Sundelin VIP
Fint och kärleksfullt
Kramar
2017-07-17

    ej medlem längre
Magiskt vackert.
2017-07-17

    ej medlem längre
hjärtat det blöder
såren brister av vinddraget

kärlek
2017-07-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så tragiskt men samtidigt vackert.
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love