Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorg, en längtan till något som finns men ändå inte.


I ett namn av Undran.

"Jag minns den dagen då något
inträffade, men inte vad som hänt
en känsla, något hemskt, något jag
inte förstod då, som medvetslös"
Har jag fångat den?
-Känslan.
-Ja och livet kan ha givit dig en gåva.
-Som att livet själv skulle ha uppstått?
-Jag måste ha misstagit mig på något.
-Nej, det är inte ditt fel!
-Men hur?
-Mina återblickar är så svåra från det året.
-Vilket år?
-Jag vet inte, -82 eller -83, tror jag.
-Nu gör det så ont inom mig, känslan..
-Bra, nu slutar vi för idag, men den här texten,
den vill jag att du arbetar med, tills nästa gång.

Texten, skrivet på det vackra papperet;

"Kan livet givit mig en sådan gåva
att livet självt uppstått, spädbarn"

Letar du efter mig nu?

(se bilden)
En sorg, en längtan till något som finns men ändå inte.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-17 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP