Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlämnad

Så igen

vågar jag

lämna ut mig själv

till första bästa

som kan räcka mig en rock i regnet

för jag är så trött

på att låtsas

att jag har kläder på mig

när jag står naken

och skriker

jag är tacksam för att jag vågar

för

 idag fick jag

både rock och öppen brasa




Fri vers av Undine
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-17 11:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja visst blir man trött på konventioner, bättre att våga vara och kanske få något av betydelse.
Tycker mycket om din fina text!
2017-07-26

    ej medlem längre
Du skriver så uttrycksfullt med syftet att vi ska förstå vad öppen kommunikation leder till - BRA RELATIONER.
Tack för värdefull läsning!!
2017-07-17

  DavidM VIP
Starka och välgjorda rader.
2017-07-17

  Öknens Ros VIP
att lämna ut sig själv känns alltid sårbart.
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine