Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TREDIMENSIONELL MAXIM

Människans introverta och extroverta liv
som är varandras motsatser fysiskt och
själsligt,privat och offentligt,medger det
dubbelliv som av existentiella skäl är
legalt för bibehållandet av integriteten.
*
Likt en djuphavsdykare söka pärlan i
snäckan och skatten i skeppsvraket
söker människor sin själsfrände.
*
Konstnären,fotografen eller diktaren,
kommer aldrig kunna efterlikna och
översätta verkligheten så som den
verkligen ter sig,eftersom den övergår
det mänskliga förståndets ofattbara
begränsningar.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-17 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP