Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Att hans mor såg mig tillsammans med honom det gjorde honom nervös.


Bra Rykte


Jag varken njuter eller lider särskilt av ett se andra människor lida men det är inget jag lider av. Jag blir glad när det gå bra för andra människor och det är jag väldigt glad för. Men det finns några som skulle behöva lida och många som skulle behöva lite mer flyt i livet

Han var tuff med tatueringar, stora muskler, blodet fullt av substanser och ett litet rykte om mc-gäng i bakgrunden. Men när lilla jag kom gåendes på garageinfarten klädd i badshorts, sandaler och T-shirt med en påse muffins blev han nervös.
Han kanske hade sett filmen! hi hi

Men jag sympatiserar med värkande trötta fötter efter en lång arbetsdag på hårt golv. Till mig sa de att jag skulle nå ner i vikt så skulle det bli bättre. Jävla idioter jag hade lika ont i fötterna när jag vägde 60 kg! Fan om arbetsgivaren inte kostar på bättre skor köp egna eller byt jobb. Själv snodde jag ny arbetsskor genom att lägga koskit i dom skorna på jobbet jag ville ha (jobbade i lagård med kor). Då var det ingen som ville ha dem. Fan fina skor bara att skölja av dem med vattenslangen och byta skosnören visserligen snodde jag dom oxå från chefens skor visserligen. hi hi. Det luktar ändå koskit runt hela lagården. Hårt platt golv suger.

Jag fick en Applåd av Poeterna Marita och Arthur för den här skrivelsen och känner mig snäll och glad :) " Är du hyfsat lika dan kan vi gå vilse genom stan - och jag går gärna vilse just i kväll"

Jag spelar bas och en del gitarrer och körar lite på låten "Frihetens Legend" ovan till höger men den borde vara till vänster. John och Mats lirar oxå nån gura och Ellen lirar fiol. Trummorna minns jag inte va han hette kan ha varit Jerker Slagverker. Lyssna med bra ljud och hör sen :)

Thin Lizzy spelar låten nedanför

kopiera o klistra

https://www.youtube.com/watch?v=gqSzDJGFCgI

 
Fri vers (Fri form) av fulbergarn VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-17 12:57Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fulbergarn
fulbergarn VIP