Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solhaiku


älggräs och mjölkört
i solstolen lutar jag
åt andra hållet




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-17 17:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
T t t a l a n d e
2017-08-07

  BenGust VIP
Lutar bortåt hagen där idisslandet pågår.
Fiffigt set här med "andra hållet".

2017-07-18

  Nanna X
Gissar att du lutar åt mormors öga och revfingerört som inte skymmer solen?
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP