Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidig morgon

En våt morgonstund
dimman svävar svävar
likt stelnat andetag
Jag såg dig nästan
mellan träden
genom köksfönster
Medan jag sitter här
och längtar
din kind mot min
Fina du
var är du nu




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-18 06:07



Bookmark and Share


  alvljus
Vemodigt vacker dikt. Fin att läsa denna gråa morgon.
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP