Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

Jag längtar tills den dag
då du sjunkit undan
tillbaka in i mängden

då mitt hjärta inte längre vill fly ut ur bröstet
när jag ser dig,

då du är ingenting
och jag är mig själv igen.




Fri vers av Shira
Läst 561 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-07-18 10:33



Bookmark and Share


  Fonofobisk
En text som gör dem olyckliga lyckliga för att någon känner lika starkt & likadant.
Fint skrivet.
2017-08-04

    ej medlem längre
det gör ont att själen mista
och ut i sorgen brista
2017-08-03

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin text om motsatsen till lycklig kärlek.
Hoppas du hittar någon som inte sjunker
in i mängden. Kram. TBG.
2017-07-30

  BenGust VIP
Till den dagen randas ska du ha lycka på färden.
2017-07-22

    ej medlem längre
Varm, levande text som alla som upplevt kärleken passera förbi lätt känner igen sig i.
2017-07-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framförd förhoppning
2017-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om en relation som brustit!
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Shira
Shira