Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets vingliga väg

 

 

 

 

mister du en står dig tusende åter

ändå står du där och gråter

på hoppet du dig klamrat fast

inse du får stå ditt kast

du såg ditt Fata Morgana

nu ditt sinne ska klarna

människan svekfull varelse är

inte alla vägar till Rom bär

den väg du vandrat har

bara besvikelser kvar

vänd om och sträck på rygg

annan väg är mera trygg

låt dig inte luras av falskhetens nuna

här har du turdrottningen Fru Fortuna

lycka och välgång du i livet får

det är ditt lyckosamma år

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-18 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
MAN KAN JU ALLTID HOPPAS!
2017-07-18

  BenGust VIP
Den här var väl bra.
Stram men med landning i det positiva.

2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP