Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Liv

Efter alla om och men

och efter de många men

jag fått av livet

känner jag mig i alla fall

tacksam

att jag befinner mig här

fortfarande i livet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-18 14:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vad jag instämmer till fullo med dig! Tack för din formulerade perfektion!
2017-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Heja, Valter, så tänker och känner jag också!
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP