Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är skyldig, men utan skuld

 

Ni orkar inte med, en enda runda till.

Jag får inget säga, även om jag vill.

-Tiden borde preskribera...

(inom mig vill jag protestera)

Det som bara hände, och var över fort,

en livstid får jag lida, för något som du gjort.

 

 




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-18 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gör ont denna
kram <3
2017-08-21

  aol
Det gör så ont men det måste gå ändå.
2017-07-24

  Natten24
gör ont. men berörande skrrivet.
2017-07-20

  Valter Örn VIP
Tiden läker alla sår säger man; men det är för lättsamt uttryckt.
2017-07-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En del saker som händer i livet kan aldrig preskriberas. Möjligen kan man lära sig att leva med dem, för att överleva som människa. Frustation och sorg över att vara drabbad, skriver du bra om.
2017-07-18

  Solstrale VIP
Styrka till den som drabbats, i dina ord en sorg och smärta bortom vad vardagen inlemmar... Bra skrivet om något svårt!
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP