Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminne

Molande värken
Bultar, klämmer, trycker hårt
Getinggadden stack




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-18 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Getingen = ett av sommarens gissel!

2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén