Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man pratar i tungor

Nu är det ett annat ljud i källan
För nu är det kokta fläsket stekt
Inte lika vackert och muntert som det lät och
verkade häromdagen
Jag visste det
Hon lovade stort men höll smått
Men trodde hon verkligen att jag skulle gå i den fällan
Så genomskinligt
Undrar vem det är som är en tröttmössa nu
och vem det är som är vaken
Inte är det jag i alla fall
För sällan har jag varit med på maken av arrogans
och likgiltighet när det kommer till kritan
Bara en massa skitsnack och falska känslor
för en annan
Rena skådespeleriet vill jag påstå
Så mycket snack och liten verkstad i detta fallet
Ett sorgligt kapitel i mitt liv helt enkelt att bara
lägga bakom mig och låtsas som om det
aldrig har hänt
Så tack för den passen Karin ( fig namn )
Det gjorde du bra…

Nu är det ett annat ljud i källan!

Ken Cassel
18/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-18 19:34



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Sicket fruntimmer =) men du har ju mig.
Ha en fortsatt fin sommar min vän. Bra skrivet, kram.
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel