Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ful ankunge kan vara en vacker svan

Du ville nå upp till solen

Men brände dig när du kom för nära

Och din önskan förblev just en önskan

 

Du ville fånga en fallande stjärna

Men blev besviken då det enda du fann

Var några förkolnade stenrester

 

Du ville titta närmare på gubben i månen

Men blev sviken i din tro då du fick höra

Att han bara var en saga från din barndom

 

Så du ser det är smärtsamt att vakna upp

Från barnens lättsamma och ljusa sagoland

Ty livet slutar inte alltid lyckligt som i sagorna

 

För livet bär på långt fler elaka feer 

Som fux flux ödelägger våra drömmar

 

Men kanske ska vi ändå tro på mirakel

För en ful ankunge visar sig ibland vara en svan

Och ett sviket hjärta kanske läker tillsist




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-18 20:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA Håller med Marita ..kram
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Svikna hjärtan kan läka, men det tar tid och tålamod!
2017-07-20

  Magica VIP
Ankungar är söta! :)
2017-07-20

  S.A.I. Steve Lando
fint o hoppingivande
dessutom är ankungar fruktansvärt fina ,söta och vackra
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP